Steliana Sima este o cunoscuta interpreta de muzica populara si de petrecere, cu un repertoriu bogat in muzica pentru nunta, piesele sale fiind inspirate din folclorul romanesc. Cantece precum “Am crescut pe langa mine”, “Mama, cand iti chemi copilul”, “Unde-i satul de-alta data” sunt apreciate de fanii sai si cerute la fiecare petrecere unde cantareata participa.

„Păstrând filonul folcloric, am încercat să vin în întâmpinarea publicului. Şi astăzi preiau cântecele din vatra satului, dar le aduc către publicul de azi. Dorul de mamă, cătănia, dragostea, toată lumea le cântă, sunt ale tuturor.”

Desi originara din zona Olteniei, Steliana Sima este admirata de romanul de pretutindeni pentru ca are grija ca in orice spectacol sa implice si invitatii. Publicul a fost cucerit de catre naturaletea interpretarii, frumusetea glasului sau si portul popular, iar muzica ei a fost recompensata cu discul de aur pentru cele mai bune vanzari ale albumului “Ma intreaba fiul meu”.

Repertoriul Stelianei Sima contine cantece vesele, care anima atmosfera la toate nuntile la care este invitata sa cante. Este cu siguranta una dintre cele mai dorite artiste la nunti si nu numai, avand grija sa entuziasmeze de la primul pana la ultimul invitat prin vocea calda, veselie si voie buna!

Mereu cu zambetul pe buze, Steliana Sima ofera momente unice cu un program impecabil, fiind solutia ideala pentru o petrecere de succes!

0722.258.826

0722.911.119