Nicu Paleru este unul dintre cei mai iubiti si apreciati solisti de muzica de petrecere din Romania, piesele sale fiind nelipsite de la evenimente, fiind o reteta sigura pentru distractie. Pasiunea sa pentru muzica s-a materializat intr-un repertoriu bogat, creat pe placul publicului.

Atunci cand artisul canta celebra sa melodie “Eu beau vinu’ cu borcanu”, nu exista invitat care sa ramana asezat la masa. Mereu vesel si plin de viata, Nicu Paleru stie sa creeze atmosfera si sa dea tonul la voie buna si dans, pe ritmurile pieselor sale, precum „Da-i cu spritu pan’ la ziua”, „Am chef de viata”, „Joc si beau si cant”.

Artistul are la activ peste 100 de albume, 1000 de melodii si mii de petreceri de nunta la care a participat, pentru un singur motiv: Nicu Paleru isi canta melodiile din suflet, incantand cu o voce inconfundabila, iar numarul mare de fani demonstreaza acest lucru.

Pentru ca succesul este garantat la orice petrecere la care Nicu Paleru canta, il recomandam ca artist consacrat pentru nunta, botez, petrecere privata sau orice alt eveniment pe care il organizati!

0722.258.826

0722.911.119