Personalitatea conturata, maiestria si forta interpretativa a cantaretei Mirela Petrean, sunt foarte apreciate, ea devenind pentru public un interpret reprezentativ al cantecului banatean.

Cantecele Mirelei Petren ating corzile sensibile ale oamenilor, prin doine de dragoste si dor, colinde, bocete sau balade, sau piese de nunta sau cumetrie, pline de umor specific lumii satului, in care iubirea pentru aproape este curata si generoasa. Ritmurile vesele invita la distractie, la voie buna si la dans pana in zori de zi.

Cantece precum “Bea Ioane cat iti pica bine”,”Eu fac nunta cum imi place” sau “Joaca nasul cu nasa” sunt piese de referinta ale Mirelei Petrean, care incanta publicul la fiecare aparitie a acesteia. Seriozitatea si profesionalismul cu care se prezinta in fata spectatorilor impune intotdeauna respect, dar si admiratie.

Fiecare reintalnire cu aceasta interpreta al carei farmec este inegalabil, se transforma intro veritabila sarbatoare. Publicul o asteapta cu aceiasi dragoste nemarginita,caci nu l-a dezamagit niciodata. Prin seriozitatea cu care priveste fiecare aparitie scenica a sa, impune respect si pretuire.

 Daca doriti sa va fie aproape la un moment unic si sa va incante cu repertoriul sau, nu ezitati sa o contactati!

0722.258.826

0722.911.119