Una dintre cele mai indragite artiste din Romania, Maria Buza este o personalitate puternica, plina de viata si mereu pusa pe glume. Publicul este atras de ea prin atmosfera de distractie ce o inconjoara constant si prin pasiunea cu care isi joaca fiecare rol si interpreteaza fiecare piesa.

“Muzica este mai mult decat un hobby pentru mine, cantecul si puterea de a canta mi-au adus implinirea ca actor”, declara Maria Buza, care, desi si-a inceput cariera in domeniul actoriei, a cantat la vestitul Sarpele Rosu si a lansat si doua albume muzicale. Talentul sau iese usor in evidenta, iar participarile la numeroase emisiuni televizate ii aduc din ce in ce mai multi fani.

Muzica populara a cucerit-o, iar Maria Buza a incercat sa se defineasca si ca interpret – „Am redescoperit muzica populara, cea mai frumoasa muzica si ma straduiesc sa ii pastrez valoarea autentica creandu-mi un stil propriu”. Momentele artistice ale cantaretei sunt insotite si de taraful George Patrascu, condus de sotul sau, un cunoscut violonist. Impreuna reusesc sa faca spectacole de exceptie, ridicand de fiecare data sala in picioare.

“Atat actoria, cat si muzica imi sunt foarte la indemana. Amandoua sunt la fel de importante si ma bucur mult ca pot sa le imbin. Indiferent ce fac, sunt Maria”, declara interpreta al carei zambet rareori dispare. Daca doriti sa aveti la nunta o artista completa, care se va asigura ca petrecerea va dura pana in zori de zi, nu ezitati sa o contactati pe Maria Buza!

0722.258.826

0722.911.119